konyhaproduktív

konyhaproduktív

#wekerletelep

Konyhanovella ( Csanaki Ádám és Csanaki György Zsolt )

2024. március 22. - Konyha.produktív

A Falvak-Városok egy novella pályázat volt, az Irodalmi Rádió szervezésében, 2024-ben. Mi egy rövid novellával indultunk, amivel elhoztuk a 3.helyezést az indulók közül, a #wekerletelep című szösszenetünkkel. A jobbnál-jobb alkotásokban bővelkedő könyv az Irodalmi Rádió – A gondolatok és az ihlet rádiója (irodalmiradio.hu) szerezhető be.

 falvak-varosok.jpg

 

#wekerletelep

Wekerletelep egy csepp rejtett szeglet Pesten, de tetszene neked, erre megeskeszem. E telepen cseperedtem fel. Gyere velem, elvezetlek.

Erkel Ferenc nevelde egy remek hely, melyben gyermekfejekbe eszet csepegtetnek. E helyen tereltek zeneszeretetre.

Eme telep, rendezett kertek erdeje, benne kedves emberekre lelhetsz. Estefele sem kell rettegned, csellenghetsz kedvedre.                                                          

Wekerle centere, s egyben feledhetetlen tere, terjedelmes. Benne edzhetsz, gyepen fetrenghetsz, festegethetsz, s nevethetsz fergetegeset. Nem messze, vehetsz desszertet, s mehetsz vegyes kereskedelembe, esetleg megszentelt helyen vethetsz keresztet.

De felfedezhetsz egyebeket, ereszeken gerle szexet leshetsz meg, teleszedett leveles kennelen veszekedhetsz, s szerteteregetett szennyesekre meresztheted szemed. E helyen rengeteg gesztenye terem, melyet szedegethetsz gyermekeddel, szerelmeddel.

Egy perc sem kell, s bele szeretsz eme mesetelepbe.

Tetszett?

Ez esetben legkevesebb lenne netedbe bepetyegned: #wekerletelep.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhaproduktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr6618361411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása